Me olemme Pohjoismaiden suurin korjaamoketju.

Ari Viinikka

Mekonomen Viinikka Vantaa

Vaihdoin seitsemän vuotta sitten Mekonomenille kyllästyttyäni toisen ketjun organisaation toimimattomuuteen. Mekonomenissa kokonaisvaltainen asenne on vakuuttanut. Asioista oikeasti välitetään ja niihin puututaan sekä autetaan yrittäjää kehittymään. Mekonomen ei laita pelkästään kylttiä seinään, vaan toimintaa myös auditoidaan ja kenttätyö on aktiivista. Varaosaohjelma on erinomainen ja säästää paljon aikaa ja vaivaa tarjouslaskennassa ja tilauksissa.

Myös iso halliprojektimme onnistui ketjun tuella hienosti. Asiakasmäärä on kasvanut ja heti ensimmäisenä toimintavuonna liikevaihto kasvoi vaikka vaihdoimme kahdesta toimipisteestä yhteen.

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja. Teemme suomalaisten AutoElämästä helpomman jo yli 70 paikkakunnalla! Löydä lähin Mekonomen Autohuoltosi tästä.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen Autohuollot käyttävät aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraavat autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Tutustu Mekonomenin palvelulupaukseen tästä.

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Kun ostat Mekonomen Rahoituksella, saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai vaikka heti nettisivuillamme kohdassa Mekonomen Rahoitus.

Mekonomen Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu, on Mekonomen Tieturva kuulolla! Apua tarvitessasi sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon. Lue lisää Mekonomen Tieturvasta.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »