Besart Kadrija - Mekonomen Carboys Helsinki

Me olemme Pohjoismaiden suurin korjaamoketju.

Besart Kadrija

Mekonomen Carboys Helsinki

Olen ollut kahdeksan vuotta autoalalla josta kaksi viimeisintä Mekonomen-ketjussa. Sinä aikana liiketoiminta on parantunut erityisesti, koska Mekonomen panostaa laatuun. Asiakkaistamme puolet on naisia. Meille on helppo tulla. Mekonomenilla takuuasiat toimivat hienosti, mikä osaltaan myös parantaa asiakastyytyväisyyttä. Yrittäjät puhaltavat yhteen hiileen ja sekä toisilta ketjun yrittäjiltä että ketjusta saa loistavaa tukea. Mekonomenin päämäärät, odotukset ja pelisäännöt sopivat minulle.

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »