Me olemme Pohjoismaiden suurin korjaamoketju.

Besart Kadrija

Mekonomen Carboys Helsinki

Olen ollut kahdeksan vuotta autoalalla josta kaksi viimeisintä Mekonomen-ketjussa. Sinä aikana liiketoiminta on parantunut erityisesti, koska Mekonomen panostaa laatuun. Asiakkaistamme puolet on naisia. Meille on helppo tulla. Mekonomenilla takuuasiat toimivat hienosti, mikä osaltaan myös parantaa asiakastyytyväisyyttä. Yrittäjät puhaltavat yhteen hiileen ja sekä toisilta ketjun yrittäjiltä että ketjusta saa loistavaa tukea. Mekonomenin päämäärät, odotukset ja pelisäännöt sopivat minulle.

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja. Teemme suomalaisten AutoElämästä helpomman jo yli 70 paikkakunnalla! Löydä lähin Mekonomen Autohuoltosi tästä.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen Autohuollot käyttävät aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraavat autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Tutustu Mekonomenin palvelulupaukseen tästä.

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Kun ostat Mekonomen Rahoituksella, saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai vaikka heti nettisivuillamme kohdassa Mekonomen Rahoitus.

Mekonomen Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu, on Mekonomen Tieturva kuulolla! Apua tarvitessasi sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon. Lue lisää Mekonomen Tieturvasta.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »