Me olemme Pohjoismaiden suurin korjaamoketju.

Jussi Kortteus

Mekonomen Kolmenkulma

Olen toiminut vuosia Mekonomen yrittäjänä Tampereella ja sen jälkeen Nokialla. Suurin tekijä menestykseen on hyvä työnjälki. Omista huonoista kokemuksista autohuollon asiakkaana olen kääntänyt voimavaran. Noin ei ainakaan meillä toimita! Mekonomenissa olen osa perhettä ja tuemme toisiamme ihan konkreettisesti.

Mekonomenin maine on hurjan hyvä ja olemme asiakastyytyväisyydessä ykkösiä. Sen säilyttämiseksi teemme kaikkemme. Kun haluaa menestyä ja erottua, täytyy tehdä vähän uudella tavalla.

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja. Teemme suomalaisten AutoElämästä helpomman jo yli 70 paikkakunnalla! Löydä lähin Mekonomen Autohuoltosi tästä.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen Autohuollot käyttävät aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraavat autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Tutustu Mekonomenin palvelulupaukseen tästä.

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Kun ostat Mekonomen Rahoituksella, saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai vaikka heti nettisivuillamme kohdassa Mekonomen Rahoitus.

Mekonomen Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu, on Mekonomen Tieturva kuulolla! Apua tarvitessasi sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon. Lue lisää Mekonomen Tieturvasta.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »