Jussi Kortteus - Mekonomen Nokia

Me olemme Pohjoismaiden suurin korjaamoketju.

Jussi Kortteus

Mekonomen Kolmenkulma

Olen toiminut vuosia Mekonomen yrittäjänä Tampereella ja sen jälkeen Nokialla. Suurin tekijä menestykseen on hyvä työnjälki. Omista huonoista kokemuksista autohuollon asiakkaana olen kääntänyt voimavaran. Noin ei ainakaan meillä toimita! Mekonomenissa olen osa perhettä ja tuemme toisiamme ihan konkreettisesti.

Mekonomenin maine on hurjan hyvä ja olemme asiakastyytyväisyydessä ykkösiä. Sen säilyttämiseksi teemme kaikkemme. Kun haluaa menestyä ja erottua, täytyy tehdä vähän uudella tavalla.

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »