Me olemme Pohjoismaiden suurin korjaamoketju.

Roger Grundström

Mekonomen Tuusula

Vaihdoin toisesta ketjusta Mekonomenille 1,5 vuotta sitten sillä halusin ketjutoimintaan joustavuutta ja päätösvaltaa yrittäjälle. Ruotsalainen positiivinen ja asiakaslähtöinen toimintatapa on vakuuttanut. Bisnes on tasaisesti parantunut, olen voinut markkinoida enemmän ja toisaalta olen pystynyt rekrytoinnissa panostamaan oikeanlaisiin asiakaspalvelutaitoisiin tekijöihin.

Brändi oli valintakriteerinä minulle tärkeä ja Mekonomen on nykyaikainen. Myös asiakkaat arvostavat sitä ja maine on hyvä. Teemme ketjussa myös yrittäjien kesken hyvää yhteistyötä.

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja. Teemme suomalaisten AutoElämästä helpomman jo yli 70 paikkakunnalla! Löydä lähin Mekonomen Autohuoltosi tästä.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen Autohuollot käyttävät aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraavat autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Tutustu Mekonomenin palvelulupaukseen tästä.

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Kun ostat Mekonomen Rahoituksella, saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai vaikka heti nettisivuillamme kohdassa Mekonomen Rahoitus.

Mekonomen Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu, on Mekonomen Tieturva kuulolla! Apua tarvitessasi sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon. Lue lisää Mekonomen Tieturvasta.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »