Roger Grundström - Mekonomen Tuusula

Me olemme Pohjoismaiden suurin korjaamoketju.

Roger Grundström

Mekonomen Tuusula

Vaihdoin toisesta ketjusta Mekonomenille 1,5 vuotta sitten sillä halusin ketjutoimintaan joustavuutta ja päätösvaltaa yrittäjälle. Ruotsalainen positiivinen ja asiakaslähtöinen toimintatapa on vakuuttanut. Bisnes on tasaisesti parantunut, olen voinut markkinoida enemmän ja toisaalta olen pystynyt rekrytoinnissa panostamaan oikeanlaisiin asiakaspalvelutaitoisiin tekijöihin.

Brändi oli valintakriteerinä minulle tärkeä ja Mekonomen on nykyaikainen. Myös asiakkaat arvostavat sitä ja maine on hyvä. Teemme ketjussa myös yrittäjien kesken hyvää yhteistyötä.

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »