Usein kysytyt kysymykset - Mekonomen

Minkä ruotsalaiset
tekivät huonekaluissa ja vaatteissa, me teemme sen autohuollossa.

Usein kysytyt kysymykset

Onko Mekonomen luotettava yritys?

Mekonomen on vakavarainen pörssiyhtiö, jolla on Pohjoismaissa noin 890 autohuoltoa. Suureksi ei kasveta huonolla palvelulla vaan luotettavuudella. Autamme korjaamoyrittäjiämme palvelemaan asiakkaita hyvin ja kasvattamaan toimintaansa kannattavasti.

Menetänkö päätöksentekovaltaa korjaamollani jos liityn Mekonomen-ketjuun?

Et. Annamme yrittäjille vapauksia ja vastuuta. Homma toimii aivan kuten yrittäjällä muutenkin. Autamme yrittäjiä investointien kanssa, markkinoinnissa ja hallinnossa. Riittää, kun teet parhaasi palvellen asiakkaitasi erinomaisella tavalla.

Mikä on Mekonomenin tavoite Suomessa?

Mekonomen ketju kasvaa Suomessa. Avaamme autohuoltoja uusille paikkakunnille muissa Pohjoismaissa menestyvän palvelukonseptin mukaisesti. Haluamme tarjota autoileville suomalaisille ensiluokkaista palvelua ja haluamme ketjuyrittäjiemme menestyvän.

Mikä on Mekonomenin tavoite alueellani?

Mekonomen etsii erinomaisesti palvelevia autohuoltoja ketjuunsa ja harkitsemme alueellisesti tarkkaan ketkä pääsevät mukaan. Tarjoamme sinulle alueellasi täyden tuen. Haluamme jokaisen Mekonomen-korjaamon olevan alueensa ykköspaikka!

Mitä Mekonomen-ketjuun liittyminen maksaa minulle?

Liittyminen Mekonomen-ketjuun ei maksa sinulle mitään. Arvostamme työpanostasi ja tunnemme yrittäjän arjen. Investointien tarve arvioidaan korjaamokohtaisesti. Tiedämme kokemuksesta, että ahkerat ja motivoituneet autohuoltoyrittäjät menestyvät erinomaisesti.

Kuinka siirtyminen Mekonomen-ketjuun tapahtuu?

Muutos tapahtuu nopeasti sopimuksen syntymisen jälkeen ja autamme sinua säilyttämään vanhat asiakkaasi ja hankimme yhdessä uusia. Mekonomenin asiakaspalveluprosessien käyttöönotto vaatii hieman työtä, mutta asiakkaiden tyytyväisyys palkitsee varmasti monin tavoin. Teemme myös korjaamostasi Mekonomen brändin mukaisen.

Millainen on Mekonomen ketjusopimus?

Ensin, sopimus on rehti ja perustuu molempien osapuolten yhteiseen haluun tehdä korjaamostasi alueesi paras ja menestyksekkäin. Sopimus on luonnollisesti hyvä olla olemassa turvaamaan molempia osapuolia. Maalaisjärki on sopimuksen lisäksi hyvä olla mukana. Meidän tavoitteemme ovat pitkäaikaisia ja haluamme Mekonomen ketjuyrittäjien todella menestyvän pitkässä juoksussa.

Miksi Mekonomen on kiinnostunut juuri minun korjaamostani?

Mekonomen haluaa ketjuun yrittäjiä, joilla on unelmia tulevaisuudesta ja kykyä kehittää toimintaansa pitkäjänteisesti. Haluat asiakkaittesi luottavan korjaamoosi ja rakentaa oman menestyksesi yrityksesi kautta. Pidät asiakaspalvelua arvossa. Siksi olemme kiinnostuneita tekemään töitä yhdessä.

Millaisia kokemuksia Mekonomen-yrittäjillä on ketjusta?

Yrittäjän välinen yhteistyö on voimavaramme. Näillekin sivuille on kerätty muutama Mekonomen-yrittäjätarina. Kun aloitamme keskustelun kanssasi, saat kattavan yhteystietolistan ja voit kysyä kokemuksia kaikilta ketjuyrittäjiltä ja kannustammekin siihen. Tiedon ja osaamisen jakaminen on voimavara ja samalla voit varmistua siitä, että olet tekemässä hyvän päätöksen.

Miksi siirtyisin Mekonomenille?

Mekonomen tähtää siihen, että ketjuyrittäjät ovat oman alueensa ykköspaikan luojia. Jos se on sinunkin tavoitteesi niin kannattaa ainakin harkita siirtymistä. Omissa yrittäjätarinoissamme korostuu halu kehittyä ja kehittää omaa toimintaa ja palvelua niin, että asiakkaiden on miellyttävä ja helppo tulla asioimaan Mekonomen-korjaamoon. Jos haluat katsoa valoisasti tulevaisuuteen osana Mekonomen-perhettä niin avataan keskustelu ja tehdään yrittäjyydestäsi yhdessä menestystarina.

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »